طرز تهیه ماشاب

طرز تهیه ماشاب,ماشاب

جهانی‌ها –> آشپزی

در اینجا شما را با طرز تهیه ماشاب که آش محلی استان قم است آشنا میکنیم امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.

مواد لازم:

طرز تهیه ماشاب,ماشاب

طرز تهیه:
ابتدا قابلمه‌ای را از آب پر کرده، ماش، لوبیا چشم‌بلبلی، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پیاز سرخ‌شده و زردچوبه به آن اضافه کنید.
کدو حلوایی و بعد در اواسط پخت سیب‌زمینی،آب گوشت، نمک و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملایم بگذارید جا بیفتد (پوست ماش‌ها به روی آش بیاید نشانه‌ جا افتادن آش است). در موقع سرو آش نیمی از گوشت پخته‌شده را به داخل آش و نصف دیگر را برای تزئین آش همراه با پیاز داغ و کشک و نعنا استفاده کنید.

منبع : sooran.com

با تشکر از سایت sooran.com

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه